Translate

Thursday 19 July 2012

5 things I love about the UK

1, Människorna
Människorna som bor här är så mycket trevligare än svenskar, vet inte om det är för att jag har träffat fler svenskar än engelmän, eller om svenskar också är jätte trevliga mot turister och sånt, antar det. men jag tycker iallafall att det känns som att människorna här är mycket trevligare och snällare, alla är trevlig sålänge du är trevlig mot dom. och så är det inte alltid i sverige? så ah. 1-0 till England för att alla är snälla här! :D



2, Hur fint det är
Sjukt fint land, det är bet enda bra med att Ryanair inte flyger till Liverpool från sverige längre, att man får sitta 6 timmar på en buss och titta ut genom fönstret och se hur fint det är här. Jag skulle inte tacka nej till ett hus mitt ute i ingenstans i England. sjukt vackert överallt.

Och eftersom att jag är svensk så tycker jag att alla småhus här är jätte söta, men egenetligen är det typ soc husen där alkisar och sånt bor. men det spelar ingen roll. Dom är så söta att se på. Och vissa av dom är faktiskt riktigt fina inne också. Iallafall, Sjukt fint land det här.



3, Billiga skor
Inget slår väl billiga skor? Alltså, inte konstigt att jag åkte till Liverpool för att shoppa istället för att shoppa i Göteborg, helt ärligt. haha. Inte en chans att man hittar så läckra skor som här för mindre än 1200kr. Och här kostar typ dom 250kr. Ännu en skitbra anledning att åka till/bo i England. Inget slår billiga skor!



4, Dominos
Åh Jesus, denna äckligt flottiga delikata pizza. Okej, faktiskt är den inte alls så flottig som man skulle kunna tro. Det är typ lika mycket kalorier som en vanlig middag. Fast det är pizza?! VAH! Kan ju knappt bli bättre, och inte behöver man betala extra för såsen heller. Dock är det ganska dyrt, men det är därför man äter det på tisdagar ;) Oh yeah baby!



5, Made in Chelsea
Mitt nya favorit program, Har ju kollat på alla avsnitt nu, så känner att livet inte har någon mening riktigt. hahaha. men ah iallafall, det är som The Hills typ, fast istället för att personerna är typ övre medelklass så är dom typ LouisVuitton/Lamdorghini/Champagne och konstutställnings klass. Underhållning på hög nivå! Ah och för er som inte ens vet vad The hills är, så har ni ganska mycket att göra nu. KOLLA PÅ DET!


Där har vi det, 5saker jag älskar med det här stället. Kanske inte den seriösaste listan någonsin, men det är iallafall 5 saker? :) Eftersom att min älskling har gjort en lista med 5 saker han hatar så kände jag att jag måste jämna ut saker och ting. Vi ska göra en likadan om Sverige också, fast tvärtom. haha. Ahja, det var det. Ha det bra nu, Puss puss

2 comments :

  1. I like reasons 1, 2, and 4 also :)

    Seriously, Made in Chelsea?

    <3

    ReplyDelete
  2. It's an amazing article for all the online people; they will take benefit from it I am
    sure.

    Also visit my web site casino sverige; http://Caterpillarsschool.com/catpresch/caterpiller/index.php?q=node/58306,

    ReplyDelete



Let's be friends!